Sadevesijärjestelmät

Asennamme sadevesijärjestelmät ja toimitamme ne asiakkaalle nopeasti ja edullisesti.

Sadevesijärjestelmät tehdään paikan päällä määrämittaisena, joka takaa onnistuneen lopputuloksen. Raaka-aineena käytämme pääsääntöisesti laadukasta ja kestävää, molemmin puolin pinnoitettua 0,5 millimetrin teräslevyä. Meillä on pitkä kokemus sadevesijärjestelmien asentamisesta erilaisiin rakennuksiin, kuten omakotitaloihin ja kokonaisiin asunto-osakeyhtiöihin.

Tarjoamme asiakkaalle sadevesijärjestelmistä useita eri vaihtoehtoja, joista voi lukea lisää yhteistyökumppanimme Piristeelin verkkosivuilta »

Miksi sadevesituotteet kannattaa asentaa hyvissä ajoin?

Sadevesijärjestelmän kourut, heitot poispäin käännettynä tai syöksyt kokonaisuudessaan kannattaa asentaa heti taloon, kun otsalaudat ovat paikallaan. Näin voidaan suojata rakennusta, pihaa ja muuta ympäristöä sadeveden aiheuttamilta haitoilta.

Talon seinän ei tarvitse vielä olla tehtynä, kun syöksytkin voi jo asentaa paikoilleen. Tällä tavalla saadaan vesi johdettua kaivoihin, pois pihamaalta. Jos kaivoja ei ole vielä asennettu, kyetään ne asentamaan ensi yrittämällä oikeisiin paikkoihin, koska syöksyt ovat jo valmiina. Syöksyt kiinnitetään keskeneräiseen seinään pikapannalla, joka on vaivaton ja nopea irrottaa esimerkiksi laudoituksen, muurauksen ja rappauksen ajaksi.

Sadevesikourujen uusinta

Sedevesikourujen vuotaessa on aika uudistaa ne. Vaikeissa vuodoissa paikkaaminen on harvoin kestävä ratkaisu tulevaisuutta ajatellen. Paikkaaminen tulee usein myös kalliiksi, koska se joudutaan yleensä uusimaan väliajoin. Sadevesikourujen ollessa puhki ruostuneita, paikkaus ei ole kannattavaa edes väliaikaisratkaisuna. Sadevesikourut joutuvat huomattavasti suuremman rasituksen kohteeksi kuin esimerkiksi katon yksittäiset kohdat, jonka vuoksi paikkauksien kestävyys on heikohkoa.

Sadevesikouruja ryhdyttäessä uusimaan on lähes aina kannattavaa vaihtaa koko sadevesijärjestelmä, koska näin saavutetaan yhtenäinen ulkoasu rakennukselle. Kokonaan uuden sadevesijärjestelmän asentaminen on myös helpompaa, koska siinä kaikki osat sopivat yhteen automaattisesti, jolloin kustannukset suhteessa kokonaisuuteen ovat pienemmät kuin pelkästään sadevesikouruja vaihdettaessa.

Otsalautojen uusinta

Sadevesijärjestelmien uusinnan yhteydessä on hyvä tarkistaa myös otsalautojen kunto. Meiltä saa kokonaisurakointina otsalautojen purun, uusien asennuksen ja maalauksen tarvikkeineen. Avaimet käteen periaatteella, pyydä tarjous! rahoitus alk. 50€/kk.

Laadukas ja edullinen

Etelä-Suomen Peltipojat Oy:n sadevesijärjestelmät ovat laadukkaita ja ammattitaitoisesti asennettuja. Tästä huolimatta kykenemme tarjoamaan sadevesijärjestelmätuotteet ja asennuspalvelut edullisesti, koska pitkä kokemus ja luotettavat yhteistyökumppanit mahdollistavat tehokkaan toiminnan.

Valitsemalla meidät sadevesijärjestelmien toteuttajaksi, voit olla varma siitä, että järjestelmä toimii moitteettomasti vuosienkin kuluttua, eikä saumojen vuotamista tai pinnan hilseilyä esiinny. Muista myös että annamme asentamillemme sadevesijärjestelmille kolmen vuoden työtakuun. Vain paras on kyllin hyvää asiakkaillemme!

Annamme työllemme 3 vuoden työtakuun.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Lue lisää täältä »

Katso lisää kuvia tästä »

Ota yhteyttä nyt!