Rapattavien talojen sadevesijärjes­tel­mät ja pellitykset

Sadevesijärjestelmä on suositeltavaa asentaa rapattavaan taloon ennen rappausta, jotta seinät eivät likaannu vesisateella rappauksen jo ollessa käynnissä. Sadevesijärjestelmän asentaminen ennen rappausta pienentää myös kustannuksia, koska asennus voidaan tehdä asennustikkailla. Tarjoamme monia erilaisia värivaihtoehtoja joko tavarana tai asennettuna. Sadevesijärjestelmiä rapattaviin taloihin asennamme Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella.

Syöksytorvet

Syöksytorvet on hyvä asentaa myös ennen rappausta. Ne laitetaan pikapannalla sopivan mittaisina seinään kiinni, jolloin vesi saadaan johdettua sadevesikaivoihin. Jos kaivot eivät ole vielä paikoillaan, niin ne saadaan helposti oikeisiin kohtiin, kun syöksyt ovat jo asennettu. Asennustyö saadaan tuolloin tehtyä asennustikkailla. Syöksy pystytään vaivattomasti irrottamaan rappaustelineiltä, mutta se on myös helppo kiinnittää takaisin lopullisesti, kun telineet ovat kyseisen syöksyn kohdalla menossa. Tällä tavalla asiakas säästää selvästi kustannuksissa verrattuna siihen, että tulisimme kokoamaan ja kiinnittämään syöksyjä aina silloin, kun telineet ovat kohdallaan.

Ikkuna- ja juuripellit

Ikkunat ja juuripellit sekä muut osat asennetaan paikoilleen huolellisesti ennen rappausta ns. rappauskulmien avulla. Rappauskulmia käytettäessä vältytään ikäviltä ja vaikeilta kittauksilta rappauksen jälkeen. Pellit mitataan kohteessa yksitellen vaatimusten mukaisiksi, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos. Voit tutustua tarkemmin tuotteisiin Piristeelin verkkosivuilla. 

Ikkunapelti rappauskulmalla asennettu ennen rappausta.

Ikkunapelti rappauksen jälkeen.

Annamme työllemme 3 vuoden työtakuun.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Lue lisää täältä »

Katso lisää kuvia tästä

Ota yhteyttä nyt!

Ikkunapelti rappauskulmalla asennettu ennen rappausta.

Ikkunapelti rappauksen jälkeen.