Kattoremontit

Peltikatot avaimet käteen -periaatteella!

Etelä-Suomen Peltipojat Oy:n suomalaiset ammattilaiset tekevät kattoremontit alusta loppuun asti edullisesti ja luotettavasti. Teemme esimerkiksi kestäviä alkuperäisiä konesaumakattoja, jäljitelmäkattoja ja tiilikuviollisia kattoja. Peltipojat tekevät kattoremontit huolellisesti ja turvallisesti Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Kun kattonne tarvitsee remonttia, niin ota yhteys Etelä-Suomen Peltipoikiin! Kattoremontti valmistuu meidän käsissämme vaivattomasti ja ripeästi.

Lisätietoa Konesaumakatosta:klikkaa tästä

Avaimet käteen -periaate kattoremonteissa

Avaimet käteen- periaate kattoremonteissa tarkoittaa sitä, että me hoidamme kattoremontin alusta loppuun asti ilman, että asiakkaan tarvitsee vaivata itseään remontilla. Peltikatto on aina kestävä valinta rakennuksesta riippumatta.

Kattoremontti aloitetaan huolellisella ja yksityiskohtaisella suunnittelulla, joka varmistaa onnistuneen lopputuloksen kerralla ilman tarpeettomia viivästyksiä. Kattosuunnittelun jälkeen kattoremontti etenee vanhan katon purkamisella. Kun katto on purettu, kyetään rakentamaan uudet aluskatteet. Katontekijämme hoitavat myös kaikki tarvittavat puutyöt. Aluskatteisiin teemme asiakkaan toiveiden mukaisen peltikaton esimerkiksi aidon konesaumakaton, jäljitelmäkaton tai tiilikuviollisen katon. Asennamme myös sadevesijärjestelmän.

Etelä-Suomen Peltipojat Oy suosittelee kaikille asiakkailleen aina aitoa konesaumakattoa sen erinomaisen kestävyyden takia. Kattoremontti on erinomainen sijoitus tulevaisuuteen.

Kattoremontti ja kotitalousvähennys

Kattoremontti luokitellaan asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöksi, jonka vuoksi remontin tilaajana oleva yksityinen henkilö on oikeutettu kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennys on 2000 euroa per veronmaksaja, joten pariskunnan tilatessa kattoremontin yhdessä, nousee kotitalousvähennys jopa 4000 euroon. Kotitalousvähennys tehdään työn osuudesta ja se vähennetään valtion tuloverotuksessa.

Kannattaa hyödyntää merkittävä etu ja tilata kattoremontti kotiin tai loma-asuntoon! Tutustu tarkemmin kotitalousvähennykseen verottajan verkkosivuilla. Teetätä kattoremontti ja hyödynnä kotitalousvähennys!

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Lue lisää täältä »

Katso lisää kuvia tästä

Ota yhteyttä nyt!

Teetä kattoremontti talvella!

Kattoremontin teko onnistuu Etelä-Suomen Peltipojilta myös talvella! Suojaamme katon ja huolehdimme turvallisesta työskentelystä lumisissakin olosuhteissa. Itse asiassa kesällä sade voi olla isompi este kattoremontille kuin talvella lumituisku. Vältä siis remonttiruuhkat ja uusi oma kattosi hyvissä ajoin – jo talvella!